Bonjour!

Even voorstellen, wij zijn Marco en Marjolein Verseput. In 2010 hebben we onze woning gekocht in het zuidelijke deel van de Allier (Auvergne). We wisten toen al dat we wilden gaan wonen in Frankrijk en starten met een chambres d’hôtes, de vraag was alleen wanneer? Regelmatig wordt ons gevraagd hoe we er toe zijn gekomen om te gaan wonen in Frankrijk. We houden van het Franse platteland, de rust, ruimte en natuur. En net als vele Fransen houden we van lekker eten en een goed glas wijn.

 

In 2009 hebben we een vakantie gevierd in het zuidelijke deel van de Allier (Auvergne). Tijdens deze vakantie ontstond er een verliefdheid voor de streek en de mensen. Thuis gekomen is Marco op zoek gegaan naar huizen in deze regio en eind december van dat jaar hebben we met onze drie kinderen vier huizen bekeken. Het eerste huis was direct raak, we waren allemaal enthousiast over de woning, met zijn dikke natuurstenen muren en veel oude elementen zoals mooie schouwen, balken en in de keuken een originele spoelbak (begin 1800). Wel waren er behalve de muren en een goed dak geen voorzieningen. Stap voor stap hebben we de woning opgeknapt.
 

Voor ons hebben de jaren van renovatie zeker ook in teken gestaan van vakantie. We hebben de omgeving verkend, vele wandelroutes gelopen, steden en dorpen bezocht, honderden foto’s gemaakt en relaties opgebouwd met de mensen die in omgeving wonen, zowel Fransen als Nederlanders. In 2018 hebben we ons definitief gevestigd in Frankrijk en zijn we gestart met onze Chambres d’Hôtes Maison Balady, waar we u als gast hopen te ontvangen.

Hoe het ooit begon...

Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van:

MAISON BALADY | Chambres d'Hôtes & Gîte in het Franse Bellenaves
Balady 7 | 03330 | Bellenaves | 06 58 21 46 64 (FR) | 0031-643027727 (NL)

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden  | Privacy Statement

© 2018 Proudly Powered by JOIN2B

  • Black Facebook Icon