Maison Balady

CHAMBRES D'HÔTES IN BELLENAVES

De chambres d’hôtes ligt in het gehucht Balady, 3 kilometer van het dorpje Bellenaves en in de buurt van de steden Clermont Ferrand, Vichy, Moulins, St. Pourçain en nabij Charroux, één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Naast onze woning is een mooie, groene vallei en overal waar je kijkt, zie je bossen en weilanden met Charolais koeien. Omdat ons huis op een heuvel ligt, kun je ver naar het zuiden kijken, richting de Chaîne des Puys (het vulkaangebied) rondom de Puy de Dôme, Riom en Volvic. Richting het oosten kijk je uit op het gebergte van de Bourbonnais.

In onze natuurstenen woning zijn veel authentieke onderdelen bewaard gebleven, mooie schouwen, houten balken, in de keuken hebben we zelfs nog een originele stenen spoelbak. Naast authenticiteit hechten we veel waarde aan sfeer, gezelligheid en comfort. We beschikken over twee kamers met badkamer en een compleet ingericht appartement. Lees bij de drie verschillende accommodaties wat hun specifieke kenmerken zijn.  

 

Neem via mail of het formulier contact met ons op, zodat wij u direct kunnen informeren over de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie(s). 

ontbijt

In onze woonkamer en bij mooi weer op het terras, serveren wij een heerlijk ontbijt. We bieden zoveel mogelijk huisgemaakte, biologische en regionale producten aan, zoals heerlijk vers brood gebakken in de houtoven, baguette, croissant, koffie, thee, chocolademelk, een gekookt eitje, kaas, ham, eigen gemaakte jam, vruchten, verse jus d’orange, yoghurt en muesli. 

gratis wifi

Maison Balady biedt gratis WiFi.

haal- en breng service

Gasten die een deel van de Grand Route de Pays du Val de Sioule gaan lopen bieden wij aan om naar het startpunt van de route te brengen en bij het eindpunt op te halen. De enige restrictie is dat dit in een staal van 20 km moet liggen, deze service is gratis. 

schoonmaak

Om de dag worden prullenbakken geleegd en vindt een kleine schoonmaak plaats en laten wij de kamer weer fris achter.

zwembad

Op het terras in de voortuin genieten onze gasten van de zon en het uitzicht. Ook kan je verkoeling zoeken in het (verwarmde) zwembad van 5,5 bij 3,5 meter.

Cuisine Balady

Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van:

MAISON BALADY | Chambres d'Hôtes & Gîte in het Franse Bellenaves
Balady 7 | 03330 | Bellenaves | 06 58 21 46 64 (FR) | 0031-643027727 (NL)

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden  | Privacy Statement

© 2018 Proudly Powered by JOIN2B

  • Black Facebook Icon