Maison Balady Cuisine

Ontbijt & Tables d'hôtes

Ontbijt

In onze woonkamer en bij mooi weer op het terras, serveren wij een heerlijk ontbijt. We bieden zoveel mogelijk regionale en biologische producten aan, zoals heerlijk vers brood gebakken in de houtoven, baguette, croissant, koffie, thee, chocolademelk, een gekookt eitje, kaas, ham, jam, vruchten, jus d’orange, yoghurt en muesli. 

Tables d’hôtes

Koken en bakken is onze passie. Wij gebruiken bij voorkeur biologische producten en producten van lokale en kleinschalige ondernemers die met respect voor de natuur en leefomgeving produceren. Marco heeft als specialiteit vlees- en visgerechten en kookt ook graag uit de Indische en Surinaamse keuken. Marjolein wordt blij van bakken; koeken, brownies, vruchtentaarten en toetjes. Maar ook allerlei producten waar groenten in worden verwerkt maakt ze graag, zoals soepen, ovenschotels en salades.

Table d’hôtes houdt in dat u bij ons aan tafel kan aanschuiven voor een goed verzorgd driegangen menu. Laat u verrassen door de creatieve gerechten en een heerlijk glas wijn. Dieet en of specifieke wensen graag vermelden bij de reservering. Voor de kinderen zijn er diverse mogelijkheden om de gerechten aan te passen en er is ook altijd een kindermenu. Bij ons geldt dat iedereen het naar zijn zin heeft en kan genieten van de maaltijd.

De kosten voor een driegangen diner zijn18,50 p.p.

Maison Balady ENG

Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van:

MAISON BALADY | Chambres d'Hôtes & Gîte in het Franse Bellenaves
Balady 7 | 03330 | Bellenaves | 06 58 21 46 64 (FR) | 0031-643027727 (NL)

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden  | Privacy Statement

© 2018 Proudly Powered by JOIN2B

  • Black Facebook Icon